Sosialt møtested for alle syklister på alle nivåer

Hvorfor bli medlem I KIF-Sykkel?

Fordi vi mener at nettopp DITT medlemskap er viktig for å utvikle de tilbudene vi allerede har. I dag vil du som medlem dra fordel av følgende:

• Billig medlemskap og treninger på KMT
  • Fellestreninger vinter/spinning på KMT
  • Klubbkvelder / temakvelder. Temaer om mekking, treningskunnskap, info om aktuelle stier, sykkelnytt, aktuelle turer/utflukter, innstillinger på sykkel/sittestilling + annen aktuell informasjon som kan gi inspirasjon for syklister.
  • Fellestreninger for alle nivåer. Vi reiser i samlet gruppe ut på tur og kommer tilbake som gruppe. Du risikerer ikke å bli frakjørt langt ute i ingenmannsland
  • Tilgang til nettsider med blogg / diskusjonsforum. OBS! OBS! Tilgangen til dagens nettsider med blogg og aktivitetskalender vil i løpet av våren bli ”lukket”, dvs at det er kun medlemmer som får tilgang. Bloggen er genial mht å utvide din bekjentskapskrets med andre syklister. Her kan du invitere andre med på din egen favorittsti eller bli med andre på langturer, eller det kan inviteres til sosiale sammenkomster med øl og pizza.
  • Lisens er lønnsomt mht deltakelse på ritt. Veldig mange melder seg på i et ritt (grenserittet, Birken, Raumerrittet e.l) og da må du betale en engangslisens for å få lov til å delta. Men er du medlem av en klubb så kan du løse årslisens, hvilket er fordel mht påmelding og forsikringer, og fort vekk også økonomisk gunstig.
  • Lisens gir gode forsikringsordninger. Ved kjøp av lisens er du forsikret under ritt og organisert trening. Se for øvrig NCF's hjemmeside. www.sykling.no
  • Tilrettelagt trening for barn og ungdom All nødvendig informasjon oppdateres på nettsidene.
  • Dyktige instruktører
  • Ta del i treningstilbud som KIF sykkel kjører igjennom sommeren
  • Ta del i tilbud som organiseres gjennom KIF-sykkel i utvalgte rittKjøp av KIF-sykkel sin unike klubbdrakt til fordelaktig pris.
  • Tilgang til rabattavtaler som klubben har inngått med ulike leverandører eks. 10% rabatt på Intersport Kongsberg, medlemmer får 50 % rabatt på startkontingenten i klubbritt, forutsatt betalt medlemskontingent og at de kjører i klubbdrakta.
  • Du kan søke støtte til reise og overnatting for deltakelse i ritt. Dette vurderes etter søknad ved sesongens slutt.
  • Du blir del av et stort og inkluderende nettverk, masse hyggelige folk, masse kompetanse.

Altså mange gode grunner til å kjøpe sykkeltøyet og melde seg inn i KIF-sykkel.

Kongsberg IF Sykkel
Besøksadresse:
Bankkonto: 22501761366
E-post: stian.jægtvik@kongsberg.com
Hjemmeside: http://www.kongsberg-if.no/sykkel
Hovedklubbens hjemmeside: Kongsberg IF's hjemmeside
E-post webredaktør: hans-petter.andersen@broadpark.no

Kongsberg IF - Sykkel
(lukket gruppe)

Mange ulykker og "uønsket atferd" skjer fordi syklister og bilister ofte ikke kjenner sykkelreglene godt nok. Les sykkelreglene så du slipper å havne i en ulykke på grunn av en misforståelse. KIF ønsker å påvike sykelister til bedre sykkelkultur
Les sykkelregler på tryggtrafikk.no