Lagene

Klubben har ambisjoner om å få etablert et aldersbestemt lag på annethvert årskull. Dvs. at 2 og 2 årskull danner lag som spiller kamper i en serie for det eldste årskullet. (Forbundet tillater opptil 3 årskull på et lag).

I tillegg er klubben veldig åpen for at noen begynner senere enn andre og basert på ferdigheter etc. så vil også noen spillere spille ned en årsklasse. Klubben forsøker å få til en best mulig fordeling slik at det også blir mange nok spillere på hvert lag.

Ideelt så bør de yngste lagene ha rundt 15-20 spillere så her er det plass til mange flere! For alle interesserte, så er det derfor bare å møte opp på trening og prøve hockey!

M√łteromsbooking

<<Juni 2017 >>