Klubb-/sykkeltøy

KIF klubb-/sykkeltøy er kun åpent for bestilling i korte perioder fra Kalas Sportswear / Orginalshop, vanligvis noen ganger per sesong.

Melding om når butikken er åpen med innloggings-informasjon sendes ut på e-post og på FaceBook.

Det er lagt vekt på at sykkeltøyet skal fremheve Kongsberg og byens særpreg. For å vektlegge den kjente K`en så er på fronten av drakta lagt inn konturene av Knuten, Kongsbergknekken, Kirken og Kongens gruve. Det er styrevedtak på at drakta skal være reklamefri for å sikre et unikt design med lang levetid.

KIF Sykkel design

Kongsberg IF - Sykkel
(lukket gruppe)

Mange ulykker og "uønsket atferd" skjer fordi syklister og bilister ofte ikke kjenner sykkelreglene godt nok. Les sykkelreglene så du slipper å havne i en ulykke på grunn av en misforståelse. KIF ønsker å påvike sykelister til bedre sykkelkultur