Velkommen til KIF Ishockeyskole for alle!

KIF Ishockeyskole holdes hver tirsdag kl 1800-1900.

I begynnelsen er det hovedsaklig lek, skøytegåing og spill. Etter hvert innføres nye elementer i treningen. Vi bruker forskjellige øvelser for innlæring av grunnleggende ferdigheter. Nytt av året er at vi skal forsøke mer fokusering på kølle og puckbruk enn tidligere år. Dette er noe vi fikk tilbakemelding fra spillerne på i fjor, og ønsker å etterkomme.

Hockeyskolen har plass til alle i aldersgruppa 5 til 10 år - både for de som bare har lyst til å lære å stå på skøyter og for de som har deltatt tidligere år. Flere begynner allerede som 5 åringer og fortsetter her til de blir gamle nok til å delta på U10 laget vårt. For de som har lyst, arrangeres det også noen miniputt turneringer 2-3 ganger i løpet av sesongen.

Påmelding skjer ved fremmøte i hallen, og ved å trykke >her<

Tirsdager 18.00-19.00

Ta med skøyter, resten kan du låne!

M√łteromsbooking