Dugnader

For å få driften til å gå i balanse er vi avhengig av noen inntektsgivende dugnader. Dette sammen med sponsorinntekter, medlemskontingent og tilskudd er våre viktigste inntektskilder. Vi forsøker å holde anstendige medlemspriser slik at flest mulig kan delta. I KIF Alpin fordeler dugnaden seg på tre typer hoved aktiviteter:

KIF kort
Vi har de siste årene bestillt 500 kort hvert år. I høst ble så nær som alle kort solgt. Det betyr en inntekt for klubben vår på mer 50000,-. Flott innsats av alle sammen! Vi forsøker å skjerme de aller yngste medlemmene våre. Hver familie skal maks få 10 kort hver. Vi legger vår sjeli få levert kortene raskt ut til medlemmene slik at det skal bli enklere å få solgt kortene.

Skikrodugnad
Vi har en avtale med Skisenteret om stille 4 vakter lørdager og søndager gjennom sesongen. Helgene fordeles mellom Alpin gruppen og snowboard gruppen. Liv Halling gjør en flott innsats med å passe på at vaktene blir besatt og at alle møter når de skal. Hjelp Liv med å gjøre jobben hennes enklest mulig! Dette gir en veldig god inntekt for klubben vår og er en enkel og grei dugnad. Vi har fortsatt et par helger som ikke er fullt besatt. Det kan være at noen av dere som er nye iår kan bli spurt pent om det er mulig å ta en vakt. Vaktene varer fra 11.00 til 17.00.

Renn/arrangement:
To helger i året (januar og mars) arrangerer vi landsrenn for alle aldersklasser. Disse rennene arrangerer vi først og fremst for å skape attraktive renn til alpinister i alle aldre. Det er dette vi kan kalle "kjernevirksomheten" vår i tillegg til treningsavktiviteten.  Vi arrangerer også FIS renn i februar. FIS rennet gir også en god ekstrainntekt. Til disse rennene trenger vi endel hjelp, se også nylig utsendt epost.  Vi arrangerer av og til også arrangement for bedrifter i Kongsberg ifm. skidager/teambuilding.

Vi har som mål å sende ut felles dugnadslister for både skikrodugnad og renn i god tid før sesongen startet, slik at dere får varsel i god tid og eventuelt kan avtale bytte av vakter. Målet vårt er at alle medlemmer skal vite hva vi forventer av innsats og at det hele skal være planlagt i god tid.

Hva forventer vi av medlemmene våre:
 Alle med barn og ungdom i foreningen kan forvente å bli tildelt en skikrodugnadsvakt, samt en dag ifm. et arrangement (f.eks. portvakt) i tillegg til salg av KIF kort. Enkelt, greit og forutsigbart! Voksenmedlemmer uten barn i klubben blir ikke tildelt dugnadsarbeid, men vi setter stor pris hjelp ifm. FIS renn og vår- og høstdugnader.

SAMARBEIDSPARTNERE: