Velkommen til U10 - KIF-Alpin.

Dette er den første gruppen som mange barn starter i.

Dette er barn fra 10 år og nedover. Gjerne helt ned til 4-5 års alder. Nedre alder er avhengig av ferdighet og om evnt foreldre er med i bakken selv og assisterer sitt barn.

Informasjonen til medlemmene er hovedsakling delt i 2 kategorier:

1) Standard informasjon (info som ikke endrer seg iløpet av en sesong) -> på WEB.

2) Dynamisk informasjon (info som ofte endrer seg iløpet av en sesong) -> Facebook side for KIF-Alpin fargegruppe.

NB: For å få tilgang til den lukkede Facebook gruppen, send mail til bkneumann@outlook.com

Vi har valgt å holde den lukket slik at medlemmer kan føle det fritt å kommentere, legge inn bilder, egen status etc

Treningen for denne aldersgruppen vil inneholde en blanding av frikjøring, modeller med porter og mer rennliknende løyper tilpasset den enkelte undergruppe. Ved gjennomføring av enkelte aktiviteter kan det være behov for aktiv hjelp/deltakelse fra foreldre.

Det er viktig at skitreningen for denne aldersgruppen er morsom, allsidig og variert, der man forsøker å mestre grunnleggende ferdigheter som:

1. Balanse frem/bak (midtbelastet ski)

2. Balanse over ytre ski

3. Lære seg å bruke knærne

Gruppen deles inn i undergrupper etter alder/ferdighetsnivå, fra de som er nettopp ferdig med skiskole til de som ønsker mer fokus på renn/konkurranse. De enkelte gruppene vil ha faste trenere.

<<Juni 2017 >>

SAMARBEIDSPARTNERE: