Om KIF Alpin

KIF Alpin er per i dag en alpingruppe med ca. 200 medlemmer, hvorav det er en klar overvekt av barn i aldersgruppen under 10 år, men også økende antall løpere i aldersgruppen 11 år og eldre. Per i dag er vi Buskeruds største alpingruppe. Det er vi blitt etter flere år med økende satsning på rekruttering, bl.a. skiskole og et strukturert treningsopplegg med mange og dyktige instruktører for alle treningsgrupper.

KIF Alpin gir et tilbud til både bredde og topp. Vi legger vekt på å holde moderate medlemskontingenter, for tiden 800,-/1.200,- for hhv. 10 år og yngre og 11 år og eldre, som gir et godt basistilbud til alle, dvs. minimum 2/3 treningsdager per uke.

Vår oppgave er å skape skiglede, positive aktiviteter og et godt sosialt miljø for barn og ungdom.

Vi har også fokus på utdanne våre trenere/instruktører. Vi gir alle tilbud om å gjennomføre trenerkurs i regi av skiforbundet. Foreldre som ønsker å delta på dette er også velkomne (trener 1 kurs).

For å få til dette er vi avhengig av dugnadsaktiviteter, sponsorer, tilskudd og lignende.

Vi har følgende treningstilbud:

• Skiskole for nybegynnere. Se skiskole for mer informasjon.
  • Treningsgrupper for barn og unge. Vi tilbyr både barmarkstrening vår, sommer og høst i tillegg til alpinttreningen i vinterhalvåret. Se trening for mer informasjon.
  • Voksengruppe. Skitrening 1 gang per uke for voksne både for nybegynnere og litt viderekommende. Supert tilbud til foreldre som vil lære litt og samtidig bli kjent med andre i klubben vår. Se trening for mer informasjon.

Vi arrangerer klubbrenn, alpinrenn (landsrenn) for aldersbestemte klasser og også internasjonalt renn for damer (FIS renn), samt MASTERS renn for voksne.

Vi har også mange andre aktiviteter gjennom høst og vinter, bl.a. turer, samlinger, aktivitetsdag, foreldrefest mm.

<<August 2017 >>

SAMARBEIDSPARTNERE: