Regler for dekning av rennutgifter i KIF Alpingruppe.

Gyldig fra 16/4 2012:

Forutsetninger:
Løpere som får dekket rennutgifter må være medlem i KIF Alpingruppe og ha betalt medlemskontigent for sesongen i henhold til gruppas gjeldende satser. Det er ikke tilstrekkelig å kun være medlem i KIF sentralt.

Løpere og løperens foresatte må stille på gruppas dugnadsjobber, (skikroa, renn, etc.).

KIF Alpingruppe må ha økonomi til å dekke rennutgifter.
Løpere må selv normalt forskuttere dekning av alle typer rennutgifter. Utgiftene tilbakebetales når underskrevet faktura/bilag foreligger og forutsetningene forøvrig er oppfylte.

Faktura / Bilag skal være attestert av gruppeleder og formann før utbetaling finner sted.
Rennutgifter som dekkes. (I tillegg til dekning av deltagelse på terminfestete renn som arrangeres i Funkelia i regi av KIF Alpin):

Voksne:

Voksne dekker sine egne utgifter.

Gruppe FIS løpere:
Startkontigent FIS-renn og vanlige renn i kretsen dekkes for medlemmer av KIF Alpin opp til 1200,-.
Rennutgifter (startkontigent, reise, opphold, trener etc.) for deltagelse på NM dekkes med maks beløp pr. løper kr 1500,-
Forutsetningen her er at man står på Skiforbundet sine FIS lister. Disse oppdateres engang hvert år.

Gruppe 12 år og eldre:
Rennutgifter (startkontigent, reise, opphold, trener etc.) for deltagelse på NM, AL, HL dekkes med maks beløp pr. løper kr 1500,-
Startkontigent for alle vanlige renn i kretsen dekkes for inntil 1200,-. Løper (foresatte) er ansvarlig for påmelding og betaling av kontingent. Ved endt sesong leveres kvittering for startkontingent til kasserer, og beløp inntil 1200,- blir refundert.

Gruppe 11 år og yngre:
Startkontigent for alle vanlige renn i kretsen. Løper (foresatte) er ansvarlig for påmelding og betaling av kontingent. Ved endt sesong leveres kvittering for startkontingent til kasserer, og beløp inntil 1200,- blir refundert.

NB! Reglene vurderes og godkjennes av Alpingruppas styre i forbindelse med godkjenning av budsjett for kommende sesonger.

<<Mai 2017 >>

SAMARBEIDSPARTNERE: