Trening og kamper

Nå er treningstidene og kampoppsettet for sesongen lagt på forsiden av hjemmesiden vår.

Alle kamper blir fortløpende lagt inn og er skravert i gult
For hver kamp er lagene lagt inn som kommentar i første celle – dette er for informasjon og en kvalitetssikring for å sikre at alle kamper er kommet med. Opprinnelig lag som har treningstid er ikke slettet (med unntak av for sperrer – se under) for at alle lag kan se hvilken påvirkning en kamp har for deres treningstider.
Det er satt av 1 time for 7er kamper og 1.5 timer for 11er kamper opp til og med 16 år. Dette betyr at det kan være 10-15 minutter forsinkelse etter endt kamp p.g.a. pause og ekstra tid. Oppvarming før trening bør derfor skje rundt banen det skal trenes på hvis det kamp rett før.
Det er satt av 2 timer for Junior og A-lags kamper, så her bør det ikke gå over tid.

Som tidligere er prinsippet at treninger alltid viker for kamper. Dette betyr at hvert lag må gjøre seg kjent med eventuelle konflikter og enten planlegge tidligere/senere tid, eller vurdere en annen ledig bane.
Alle endringer SKAL kommuniseres med kontoret (mailto: fotball@kongsberg-if.no) som er den eneste som har tilgang til å endre treningstider.

Banesperrer lagt inn og er skravert i lilla
Dette gjelder bla hvor andre klubber også skal ha treningstider av Kongsberg kommune.
Etter 15.5. gjelder det Kongsbergligaen, Bedriftslag, FN-lag, Fossen ol

Vi håper alle har en god basis for treninger og kamper i årets sesongen, og vi oppfordrer alle til å planlegge sesongen godt nå slik at vi kan få en mest mulig smidig gjennomføring.
Lykke til!
Hilsen KIF Fotball