KIFs damer startet med storseier

SEIERSJUBEL: KIFs fotballdamer hadde god grunn til å juble etter seieren mot ROS. Bak fra venstre: Silje H. Johannesen, Caroline Carlson, Åshild Tovsrud, Vida Qvenild, Hedda Huslende Sandberg, Erle Marie Lohne, Karoline Snersrud Gustad. Ingebjørg Ribberud og Liv Marit Nesset. Foran fra venstre: Stine Aas Hoverud, Maren Struam Lie, Andrea Schnell, Henriette Muri Thowsen, Kristine Ringdalen Bøhmer, Camilla Berg, Mari Bergan Nedregård og Lone Skjerven. (Foto: Torgrim Gotland Bakke)

Jentene fikk en pangstart med scoring allerede etter seks minutter ved Hedda Huslende Sandberg. Ingebjørg Ribberud doblet ledelsen før kvarteret var spilt.

– Vi var best i banespillet fra første minutt og med to tidlige mål får vi en god ro i laget. Vi spiller mye ball og bruker kantene bra, sier lagleder Frank Sandberg.

Stort steg fram

Til pause sto det 3–0 og i andreomgang ble det fire mål til. To av dem fra Ribberud, som med det scoret hat trick i sesongens første ligakamp. Og etter 7–0 var både spillere og trenere godt fornøyde.

– Jeg fikk det jeg ønsket meg. Dere hadde mange trekk og fine kombinasjoner, sa trener Kristian Qvenild til spillerne etter kampen.

– Dette var en stor opptur fra treningskampen mot Eiker Kvikk for to uker siden. En positiv opplevelse, sier Sandberg

Stor bredde

Og i den første kampen var det både J16-, J19- og damespillere på banen for KIF. Og det skal det være resten av sesongen og.

– Vi skal bruke mange spillere. Alle skal få sjansen. Spesielt de som stiller på treningene, sier Sandberg.

Og ambisjonene for sesongen?

– Vi har ikke noen klare mål. Men vi vil jo selvfølgelig vinne kampene vi spiller, sier han.

KAMPFAKTA

KIF - ROS 7-0 (3-0)

4. divisjon, kvinner

Idrettsparken kunstgress

Dommer: Peter Johan Eilertsen, IL Skrim

Tilskuere: 14

Mål: 1-0 Hedda Huslende Sandberg (6), 2-0 Ingebjørg Ribberud (13), Camilla Berg (27), 4-0 Ribberud (51), 5-0 Vida Qvenild (63), 6-0 Ribberud (73), Berg (84).

Gule kort: Ingen

Fra LP ved