Isen er klar!!

Da er isen endelig klar, og denne siden våkner derfor opp fra de døde.

I tradisjon tro, så er det umulig for Kongsberg ishockeys A-lag å vite noe som helst før sesongstart. Hvem blir? Hvem drar? Hvem blir trener? Dette er spørsmål som murrer i hele stallen hver bidige sommer før sesongstart. 

Nå som isen er klar, og det begynner å krible i hanskene til nye og gamle spillere, får vi noen svar. Inn kommer nemlig David Ånnestad, Christoffer Askeland, Daniel Baekken og ikke minst Andreas Liljedal. 

 

David Ånnestad, som gjenforenes med broren sin, retunerer tilbake fra studiene i Trondheim. Han er en ryddig back med ordets rette fortand. Han rydder. En svær gigant som er vond å møte. Over 190 høy og tresifra i shortsen taler for seg selv. 

 

Christoffer Askeland er også en gammel kjenning i Kongsberghallen. Han avslutter studiene i Trondheim og ruller ned til Kongsberg. Som en selvutnevnt stjerne for NTNU Flyers, så vi håper han takler nivået i 3 div. En bra løper som finner medspillerne sine. Han kan også dra av en mann eller to. 

 

Daniel Baekken valgte å spille for Jutul i 2. div ifjor, men i år blir det vanskelig med førstegangstjenesten hans. Han velger derfor å spille med oss når han kan. En righter med et bra håndleddskudd og god teknikk. Limern ofte i vinkelen. Du kan lese mere om han her.

 

Christian "Chipsen" Storfossene, Dan Fredrik Heistad og Henrik Hansen var folk som trente med oss i hele fjorårssesongen. Disse tar nye steg, og melder seg på i kamptroppen. Vi håper det har bært frukter, og ønsker dem lykke til på kampene. 

 

Til slutt vil vi introdusere Andreas "Lilja" Liljedal. Lilja er også en gammel kjenning i Kongsberg, men var såpass bra at han valgte Tønsberg og deres runder i GETn. Han hadde egentlig lagt skøytene på hylla, men ble fristet etter samtaler med GM i Kongsberg. Som den arbeiderklassemannen han er, så spiller han sikkert ikke alle kampene. Men i de han spiller, så blir han er bra forsterkning til laget i år. 

 

Ut går Kim Ole Stenmo, Thomas Darrud, Håvard Øseth og Gard Haukom. Tre gamle og en ung forlater A-laget i årets sesong. Kimmern var en bauta ifjor og det er synd han har valgt å spille veteranhockey iår. Thomas "blåløperen" Darrud velger jobb i år, og Gard Haukom forlater oss grunnet studier etter bare en sesong i drakta. Håvard Øseth er Kaptein Smart. Vi ønsker både nye og gamle lykke til med nye utfordringer. 

 

Selvom isen er klar allerede nå, så starter de offisielle treningene til uka. Mandag kl 1930, onsdag kl 1930 og fredag kl 1900 blir treningstidene i år. Nytt for serien i år er at vi skal spille mot Tromsø Hockey. Vi ser frem til en begivenhetsrik sesong og ønsker alle sammen velkommen til Kongsberghallen på hjemmekampene. 

 

               

 

                                 

  Møteromsbooking

Aktivitetskalender

<<August 2017 >>
MTOTFLS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Kommende aktiviteter          
         VÅRE SPONSORER:

 

 

__________________________________

"Hockey Best for Barn: ”

"...etter å ha arbeidet med idrett, også hockey, og skadebehandling i over 40 år, vil jeg fremheve nettopp ishockey som svært velegnet for barn og ungdom. Det er få idrettsgrener med så stor positiv effekt på så mange ulike kvaliteter, samtidig som skaderisikoen er så liten.”
- Professor dr. med.
Paul Lereim,
spes. ortopedisk kirurgi

 

Følg A-laget på

Instagram: