KIF Turn - Velkommen til nytt semester

Vi starter opp igjen treningene tirsdag 30. august og torsdag 1. september. Gamle og nye medlemmer er velkomne til mye moro og treningsglede!

For nye medlemmer

Vi har plass til flere turnerer og ønsker store og små velkommen til å trene hos oss. Nye medlemmer må registrere seg i påmeldingsskjemaet. Fyll ut navn og alder og parti der, og du er klar for trening!

Prøvetimer for nye medlemmer

Vi har en ordning slik at du kan prøve deg på to treninger for å se om det passer deg. For at forsikring skal gjelde på prøvetimene, skal man melde seg inn på forhånd på det partiet som er aktuelt. I feltet "spesielle opplysninger" skriver du da at du ønsker prøvetimer. Deretter er det bare å møte opp på treningene. Du trenger ikke vente på bekreftelse på at du kan møte. Etter ca. to uker vil du bli kontaktet av av KIF Turn for å avklare om de vil fortsette.

VIKTIG: Ønsker du prøvetimer, så skriver du "Prøvetimer" i feltet "Spesielle opplysninger".

Gamle medlemmer

Møt opp med samme humør og intstilling som før! Ønsker du å bytte parti må du melde deg på det via denne e-posten medlem@kifturn.no

Ønsker du ikke å fortsette i høst sender du melding til denne e-posten medlem@kifturn.no

Ikke publikum i salen når vi trener

I høst ønsker vi å teste ut å ha treninger uten foreldre eller andre tilstede i salen. Vi gjør dette for at utøverene skal få mer fokus på treningen, og dette vil samtidig heve kvaltiteten på treningene.

Håper det er forståelse for dette!

Foresatte kan selvfølgelig være med dersom barnet har prøvetimer.

For Gymleik og Foreldre og barn kan foreldre eller andre være med i salen og på tribunen under treningene.

Åpne treninger

Istedenfor å ha publikum til stede under treningene ønsker vi å ha noen åpne treninger i løpet av året. Da kan foreldre og andre komme og se hva utøverne har lært. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om når de åpne treningene blir.

Ønsker du å hjelpe til?

Vi vil gjerne ha flere voksne som kan være hjelpetrener. Send en e-post til arrangement@kifturn.no om dette kunne være av interesse. Vi har også bruk for hjelp i forbindelse med dugnader.

<<Mai 2017 >>