Siste/gammelt nytt fra A-Laget

Vi vil aller først beklage for manglende oppdateringer rundt klubben. Diverse sykdommer (les: rust på skøyta) har dessverre sørget for at kamprapporter og generelle nyheter har sklidd litt ut. Men du kan nå lese en liten oppsummering om hva som har skjedd med laget etter nyttår.

Bortekamp vs Skien

Juleferien viste tydelige spor i bortekampen mot Skien 10 januar 2016. Med ingen offisielle treninger i romjula og kun 3 treninger med variabelt oppmøte i uka før kampen viste seg å være et feilskjær. Men mangelen på treninger satte ikke en stopper for oppmøte til kampen. 3 fulle rekker og 2 keepere tok turen over Siljan i meget dårlige kjøreforhold. Uten utforkjøringer eller bilkrasj kom alle helskinnet frem.

På Skiens hjemmesider (link) kan du lese mer om historien mellom Kongsberg og Skien.

I to perioder dominerte Kongsberg. Total dominasjon, flott spill og flotte scoringer sørget for hele 8-2 ledelse. Total kollaps, null initiativ, ingen motivasjon og null innsats preget 3 perioden. 9-9 ble sluttresultatet. Et resultat som svir mer enn 15 i ræva borte mot Ullensaker. Det er ikke stort mer å si om denne kampen, bortsett fra at det er helt sinnsykt flaut.

Kamprapport vs Ringerike og Gjøvik

Etter bortekampen mot Skien fulgte to hjemmekamper mot henholdsvis Ringerike 2 og Gjøvik 2. Disse kampene endte begge med seier til Kongsberg med hele 22-9 i målforskjell. Ringerike måtte kjøre hjem etter et 10-6 tap. En kamp som inneholdt litt blandet drops. Noe fint spill var det, men det var også litt grufs som preget kampen. Dette var også en kamp hvor Kongsberg gjestet Erik Iversens gamle klubb. Så for han så betydde denne kampen litt ekstra. Og det beviste han med 2 mål og 1 assist.

Under den neste kampen mot Gjøvik var ikke redaksjonen tilstede, men 12-3 lød sluttresultatet i Kongsbergs favør. En kamp hvor KIF stilte med 11 mann. En kamp hvor spillende trener, Steffen Johnsgård, hadde skrudd på jetmotoren. Hele 8 poeng noterte han opp i protokollen, og det må sies å være helt innafor. Laagendalsposten var også tilstede under kampen. Så du har sikkert lest to linjer om kampen i avisa.

Annet nytt

Vi kan meddele at stemningen i garderoben er god, og folk kommer tilbake fra sykdommer og skader. Blant annet så er det veldig hyggelig å se Adrian Ånnestad tilbake i fullt utstyr og kampdrakt. Kudos for at han har kjempet seg tilbake til isen fra skader og sykdom, som har preget sesongen hans hittil. Han noterte seg også for sitt første mål for sesongen i Gjøvik-matchen.

Bortekampen KIF skulle ha spilt mot Skedsmo i helgen som var, er blitt utsatt. Ny dato er fortsatt ikke satt, så vi venter spent.

Kapteinen, Erik Fredriksen, fylte 25 år 30. januar og stilte dermed opp med kake. Om han stod for bakingen selv er det ingen som tror på, men uansett så slipper han bot for å ikke ha med kake ved bursdag. Det passet også perfekt at helgens match var utsatt. Ryktene sies at han blei observert rimelig skeiv i skøyta sent på lørdagskvelden. Uansett, gratulerer med vel overstått.

Kongsberg har også fått en del nye spillere som ønsker å trene med oss. Disse hjelper oss veldig godt til å få økt intensitet og kvalitet på treningene. Stor honnør til gutta som kommer på treningene uten å få være med på kamp i år. Vi håper de er motiverte helt frem til sesongslutt og at de blir med neste år også.

Foreløpig ligger Kongsberg på 3. plass i serien. 2 poeng foran Skien på 4. plass og med 1 kamp mindre spilt. Dette er veldig bra, og vi har kanskje rystet noen motstandere med vårt spill i år. Et godt resultat mot Kongsvinger nå til helgen er med på å kanskje sikre oss 3. plassen, som er det høyeste vi kan oppnå. Skedsmo og Ullensaker er for sterke. Vi maner derfor opp til ny dyst i Kongsberghallen 07.02 klokken 1630. Vi håper mange tilskuere dukker opp, og heier KIF frem til en ny seier. Vel møtt.

<<Juni 2017 >>