Skiskolen starter Torsdag 7.Januar

Oppstart skiskole torsdag klokken 18:00

Torsdag er det klart for skiskole start i skisenteret klokka 18:00. Kom gjerne i god tid slik at vi dere får treffe trenere og andre kids som skal bli gode på ski. De som har meldt seg på er med, selv om de ikke har fått bekreftelse. Det er mange påmeldte så det kan være litt krøll med mailadresser. Alle møtes utenfor skikroa mot den lille barnebakken (skibandet) ved siden av turisten. Vi deler opp i fargegrupper basert på ferdighet. Alle skal få god coaching på ski.

Skiskoleb varer til etter vinterferie, og de som har lyst kan følge KIF sine aldersgrupper ut sesongen men da må dere være flinke å lære å stå i stor-bakken selv og bremse/stoppe i den store bakken. Det fikser trenerne lett for dere, hvis dere kommer på trening :)

Husk det kan være litt kaldt torsdag, så kle dere godt.

Se etter vestene som det står SKISKOLE på. Det er fargegrupper i Aldersgruppene i alpingruppa og, men prøv ikke å mixe inn der før dere avtaler med oss.. Det blir uoversiktlig og rotete for kids og trenere hvis dere blander.. Så pass på å få vester det står SKISKOLE på, og når dere er klare for adersgrupper får dere andre vester..

Vel møtt senest 18:00 klar med ski og hjelm!!!

Rune og BK              

 

                                 

  Møteromsbooking

Aktivitetskalender

<<August 2017 >>
MTOTFLS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Kommende aktiviteter

 

  SAMARBEIDSPARTNERE: