Tina i World Rookie Tour!

Vår egen Tina Steffensen har deltatt i World Rookie Tour i Livigno, Italia denne uken. Tinas innsats ble kronet med en overlegen seier. Vi har historien!

Reisefølget fra Norge var på 19 personer. 1 YJrJente, 2 YJrGutt, 2 J Jente og 10 J Gutter. Totalt deltok 155 kjørere hvor jentene skulle kjøre til slutt. Været ga utfordringer, og forsinkelsene førte til at jentene ikke fikk kjørt kvalifisering, og YJr gutt kun fikk kjørt en omgang. Det lå an til at det ikke ble noen finaler, og at resultater fra kvalik skulle ble stående.

Tina kjørte i YJr med 10 deltakere. Hun startet som nest sist. Det er to hopp å velge mellom, og tre rails. Det var kun tre som hoppet på det største hoppet, og Tina var den eneste som tok en rotasjon på det.Vi følte hos rimelig sikker på en ledelse etter 1.omgang(Gøran og jeg), så Tina kunne tillate seg å "riske" litt. Tina får med denne seieren dekket deltakelse til WRT finalen i Iscgl i April.

Tina er på Hovden SkiGymnas sitt Rookieteam og fikk god oppfølging fra Gøran Høyvik Ulltang som også fungerte som lagleder for det norske teamet.
 

Tina har nå reist til USA på en 3 ukers treningstur til Breckenridge, Colorado, med forbundets jente talentlag
              

 

                                 

  Møteromsbooking

Aktivitetskalender

<<August 2017 >>
MTOTFLS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Kommende aktiviteterVÅRE SPONSORER:


 

Hovedsponsor:


Sponsorer: