A-Laget har endelig fått trener

I år blir det to trenere.

A-laget er såpass heldige i år at de får to trenere til styret showet. Dette er Eirik Fremming (22) og Steffen Johnsgård (25). De er begge også spillere. Sist KIF A-lag hadde spillende trener var når vi rykket opp til 2. divisjon. Ville bare nevne det. Det var ikke for å sette press på trenerne. 

 

Som personer så er det ganske forskjellige. Den ene er stille, og den andre er høylytt. Eirik Fremming har spilt i Kongsberg i alle år, minus ett år som junior i Tønsberg. Han kjenner klubben godt og ikke minst spillerne godt. Eirik ånder hockey. Han ser på hockey, spiller hockey og det er ikke mye som ikke handler om hockey i livet hans. 

 

Steffen Johnsgård kommer også fra Kongsbergs ungdomsakademi i ishockey. Som 15 åring flyttet han opp til Hamar, for å satse på en karriere hos Storhamar. Men et par kompiser bodde på Lillehammer, og historien der sier egentlig seg selv. Deretter ble det Furuset, og han fikk etter noen år der en sesong i GET-ligaen. På YouTube så ligger det en film om hva som møtte Steffen i GET-ligaen. Blant annet en kamp mot Rosenborg som viser at det ikke er bare bare for en ung gutt å spille i Norges øverste liga. 

I motsetning til Eirik, så er old school hockey det som engasjerer han mest. Der den russiske superfemman og gamle veteraner i NHL står høyest. Spør han om Pavel Bure og du får et par historier. Supertaklingene til Darius Kasparaitis og Scott Stevens kan han nevne i fleng. Og ikke minst uttalige pensjonerte russere fra NHL. 

 

Vi håper de får til et godt samarbeid, og vi ønsker dem lykke til!              

 

                                 

  Møteromsbooking

Aktivitetskalender

<<Juli 2017 >>
MTOTFLS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Kommende aktiviteter          
         VÅRE SPONSORER:

 

 

__________________________________

"Hockey Best for Barn: ”

"...etter å ha arbeidet med idrett, også hockey, og skadebehandling i over 40 år, vil jeg fremheve nettopp ishockey som svært velegnet for barn og ungdom. Det er få idrettsgrener med så stor positiv effekt på så mange ulike kvaliteter, samtidig som skaderisikoen er så liten.”
- Professor dr. med.
Paul Lereim,
spes. ortopedisk kirurgi

 

Følg A-laget på

Instagram: