KIFs GULLMERKE TIL SILJE!

Årsmøtet i KIF hovedforening vedtok i juni å tildele Silje æresbevisningen KIFs Gullmerke for å ha kastet glans over KIF med sine fabelaktige idrettslige prestasjoner.

Snøbrettkjører Silje Norendal har i en årrekke hevdet seg på nasjonalt og internasjonalt nivå i sin idrettsgren. Årsmøtet i KIF hovedforening vedtok i juni å tildele Silje æresbevisningen KIFs Gullmerke for å ha kastet glans over KIF med sine fabelaktige idrettslige prestasjoner.

Hun har mange Norgesmestertitler i aldersbestemte klasser og seniorklassen opp igjennom årene. Hun ble Norgesmester 2014 i disiplinene Slopestyle og Big Air og mottok i tillegg Kongepokalen for denne innsatsen.

Siljes til dags dato desidert beste resultat oppnådde hun under X-Games 2014 i USA der hun vant disiplinen slopestyle. Gull i X-Games er av mange innen snøbrettsporten rangert høyere enn OL-gull og har seertall i USA kun slått av Super Bowl og Stanley Cup.

Når hun en sjelden gang er hjemme i Kongsberg i løpet av vinteren setter hun av tid til KIFs yngre snøbrettutøvere. Hun er en stor inspirasjonskilde for klubbens yngre utøvere, spesielt på jentesiden.

<<Mai 2017 >>

Hovedsponsor: