KIF Hockeyskole er godt igang!

Andre uke i årets hockeyskole, og det var 26 ivrige barn på isen.

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og inne i hallen koser barna seg allerede på hockeyskolen. Med knall og fall lærer man nye ting hele tiden, og får satt sin egen ballanse og pågangsvilje på test.

I år, som i fjor, har vi gratis prøvetid ut Oktober. Hvis man ikke ønsker å fortsette ut i November, koster det ikke noe. Vi har heller ikke endret prisene fra i fjor, og det koster 600,- ut Desember, og 900,- ut Mars.

For de som ønsker det, vil det være mulighet til å ha en ekstra treningsdag, på fredager mellom 1700 og 1800. For at vi skal kunne stille med trenere til det, trenger vi å vite hvor mange som kommer til å stille. Send tilbakemelding her

Hockeyskolen er et lavterskel-tilbud, som alle som ønsker å delta, kan komme. Det stilles ikke krav til ferdigheter, og vi har trenere som kan hjelpe alle ferdighetsgrupper. Vi lærer balanse, fin og grovmotorikk, koordinasjon og samspill.

Som en gulrot, planlegger vi å spille 3 cuper i løpet av sessongen, 2 borte og 1 hjemme. Dette pleier å være høydepunktene for vinterhalvåret, og barna kan vise frem hva de har lært, og gå i kamp mot andre lag på samme alder. Det er ikke noen krav til å være med på laget, annet enn at man må være mellom 6 og 9 år. Har man lyst, er det bare å spørre om å få bli med.

Typisk pleier vi å reise med ca 15 spillere, og det blir en heldag ut av det.

 

Jeg håper alle som har blitt med så langt ønsker å fortsette, og for alle som har lyst til å prøve, er det bare å møte opp på isen. Tirsdager kl 1800 til 1900.              

 

                                 

  Møteromsbooking

Aktivitetskalender

<<August 2017 >>
MTOTFLS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Kommende aktiviteter          
         VÅRE SPONSORER:

 

 

__________________________________

"Hockey Best for Barn: ”

"...etter å ha arbeidet med idrett, også hockey, og skadebehandling i over 40 år, vil jeg fremheve nettopp ishockey som svært velegnet for barn og ungdom. Det er få idrettsgrener med så stor positiv effekt på så mange ulike kvaliteter, samtidig som skaderisikoen er så liten.”
- Professor dr. med.
Paul Lereim,
spes. ortopedisk kirurgi

 

Følg A-laget på

Instagram: