En gang turner - alltid en turner!

Hvis du gikk på turn som liten, vil du helt sikkert føle at du aldri helt har slutta. Selv om du ikke har turna på ...30, 40, 50, 60 år, så har du liksom bare hatt en pause. KIF Turn har et parti for deg som føler en spesiell dragning til turnmiljøet. Enten som gammel turner eller tilskuer - dame som mann.

 

 


Trener hver tirsdag kl 19.00
Bjørg Jarnæss har turna i minst 60 år. Bjørg er trener og organisator for vårt senior lag. Hver tirsdag kl 19.00 trener hun seniorlaget i gymsalen på Madsebakken skolen. "Vi går helst ikke ned på gulvet og turner.. Da kommer vi ikke opp igjen" ler dem i kor. Seks utrolig vitale og energiske damer møtte på trening i kveld.
 

Det er det sosiale, mentale og intime som gleder
"Etter mange tiår med turntreninger og turnstevner må vi vel innrømme at vi er veteraner" sier Bjørg Jarnæss med et bredt smil. Å dele historier og tidligere turnbekjentskap gir en unik følelse. Samtidig å trene i et lokale som på Madsebakken. Dette gir veteranene en kontakt og fokus som de ikke får på et offentlig treningssenter.
 

Imponerende vitalitet og koordinasjon
En forventer ikke all verden av turnere hvor den yngste er 71 år. Nå kan du tenke helt nytt! Aldri har vi sett en gruppe være mer samkjørt og læremottakelig som denne gjengen. Tirsdag 7. januar var årets første trening, og et helt nytt gymprogram skulle læres inn. Med Bjørgs energi og pågangsmot, tar det ikke lang tid før gjengen blir sendt rett ut i det. Bare etter 40 minutter sitter et program på titals "åtter-takter" som et skudd. Flere åtter-takter enn på de lengre aerobic-timene nede i byen.
 

Turnerne og veteranenes høydepunkt
Treningene som Jarnæss setter opp er rettet mot et sosialt høydepunkt. Landsturnstevnet! Landsturnstevnet samler alle Norges turnere og arrangeres hvert fjerde år. Neste stevnet er i Haugesund i 2017. "Nå skjønner du hvorfor vi blir satt foran alle de andre på stevnet?" spør Bjørg alvorlig. "Definitivt! For å vise dem andre hvordan det skal gjøres." svarer jeg ivrig.
 

Se Laagendalsposten sin artikkel fra Landsturnstevnet i Kristiansand 2009.
 

Les også artikkelen om Odd Borgersen som begynte på KIF Turn i 1934.Meld deg på
Alle seniorer er velkomne. Både menn og damer. Jo flere vi er, jo mer inspirende er det!

For nye medlemmer
Nye medlemmer har en ordning slik at du kan prøve deg på 2 treninger og se om det passer deg. For at forsikring skal gjelde på prøvetimene, skal man melde seg inn på forhånd på det partiet som er aktuelt. I feltet "spesielle opplysninger" skriver du da at du ønsker prøvetimer. Etter ca. to uker vil du bli kontaktet av Unni Vaadal eller Vibeke Halkinrud i KIF Turn for å avklare om du vil fortsette.


Ta kontakt med Bjørg Jarnæss på mobilnr 911 81 872 eller meld deg inn i KIF Turn her.

VIKTIG: Ønsker du to prøvetimer, så skriver du "Prøvetimer" i feltet "Spesielle opplysninger".
 

 

 

 
Mads Riis Henriksen
Turner og kommunikasjonsansvarlig i KIF Turn
 
 


              

 

                                 

  Møteromsbooking

Aktivitetskalender

<<Juni 2017 >>
MTOTFLS
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Kommende aktiviteter