KIF G16 vant 3-2 over Tønsberg i interkretskamp

Sted: Idrettsparken

Dato: 05.09.2013

Mål: Øystein 2 og Vetle 1

Laget: Halvor, Roy, Ola, Magnus, Erlend, Sondre S, Fredrik KS, Øystein, Kristian, Christoffer, Sigurd, Vetle, Andreas B og William

Det tok 9 minutter da den første scorings mulighet kom, og det var til KIF. Vetle kriger til seg ballen på kanten, han trekker litt ned mot dødlinja og skyter. Skuddet smeller i stanga og ut.

Etter 13 min er det Tønsberg som kommer igjennom på venstresiden, men skuddet går langt på utsiden av mål. Tønsberg presser på og får en korner, KIF rydder unna. Etter 20 min blir ballen slått inn i 16 meteren. Og Vetle vinner duellen med keeperen, KIF går opp i ledelse 1-0. KIF er best nå, men Tønsberg er ikke ufarlige og etter 30 min får de et unødvendig frispark fra ca.22 meter. Ballen blir slått rett over hodet på muren og i mål, 1-1 og helt utagbart for Halvor. KIF går rett i angrep og skaffer en korner, Andreas slår den perfekt inn. Øystein Stanger inn 2-1. Tønsberg får en stor mulighet til før pause. Tønsberg spilleren kommer alene med Halvor, den duellen vinner Halvor, en meget viktig redning som gjør at KIF går til pause med 2-1 ledelse.

I andreomgang er Tønsberg det beste laget, de går ut med et høyt tempo og presser KIF langt bak på banen. De skaper flere gode sjanser men klarer ikke å få uttelling. Etter 52 min er KIF i angrep, keeperen til Tønsberg skal klarere. Et dårlig utspark som ender opp i beina til Øystein, som setter fart rett mot mål. Og alene med keeper setter han den enkelt til siden for keeper. KIF leder 3 – 1. Tønsberg fortsetter å presse på, og har flere gode innlegg men klarer ikke å score. Tønsberg kommer til avslutning i 79.minut, den går i stang inn. Dette er ikke helt ufortjent dette er en omgang der Tønsberg var best, men det er for seint. KIF er heldige og vinner 3-2, 3 nye viktige poeng og bra uttelling etter en tung kveld.

Terminliste og tabell

<<August 2017 >>