Interkrets KIF G16

Endelig etter to tap mot Strømsgodset (2-0)og Skiold (4-3) som vi trenere mener burde vi ha vunnet, kom seieren mot Herkules på bortebane 4-0.

Herkules – KIF G16 (0 – 1) 0 - 4

Sted: Herkules kunstgress

Dato: 29.08.2013

Kl: 19:30

Mål: Andreas 2, Øystein 1 og Fredrik K S 1.

Laget: Halvor, Roy L, Magnus, Ola, Erlend, Fredrik B, Fredrik K S, William, Øystein,

Lars Even, Andreas, Vetle, Christoffer og Sebastian.

Etter 50 sek brekker Fredrik Brenna håndleddet, det var ikke godt. Elisabeth (moren til Øystein) får jobben med å ta han til sykehuset. Det ble en lang kveld før Elisabeth og Fredrik kunne reise tilbake til Kongsberg.

Tusen takk til Elisabeth som tok jobben med å ta seg av Fredrik.

Kampen svinger fram og tilbake og begge lag har flere gode sjanser. Herkules er gode med ball men skaper ikke så mye fremover, men har en 2-3 ok muligheter. KIF holder som vanlig ett høyt tempo og presser høyt på banen skaper også litt mer enn Herkules. Etter 37 min blir ballen slått inn i 16meteren mot Andreas, som bare klemmer til på volley. Det står 0-1 til KIF, som også står til pause.

Andre omgangen er bare 4 minutter gammel da Andreas er frem på igjen og setter inn 2-0 til KIF.

Det er på vår venstre side det skal skje igjen, Erlend stormer opp langs kanten. Han får slått ballen til Andreas som skyter, men bommer. Det blir ett perfekt innlegg på bakre stolpe der Øystein er og bare kan legge ballen i mål. Herkules skaper fint lite nå, men får en kjempe mulighet alene med Halvor.

Denne duellen vinner Halvor, kommer fint ut og blokkerer med skuddet med beina. To minutter før slutt vinner Fredrik K S ballen på ca.20 meter, tar med seg ballen inn i 16meteren og banker ballen i mål. KIF vinner 4-0 over Herkules, det er imponerende å se at gutta klarer å holde et så høyt tempo gjennom hele kampen.

Terminliste

<<August 2017 >>