Sesongavslutning for hoppgruppa.

Hoppgruppa fikk besøk av sportssjef Clas Brede Bråthen.

Etter en lang og flott sesong, var det onsdag 10. april, duket for sesongavslutning for hoppgruppa. Det ble stinn brakke i salen på Skavanger skole, med rundt 80 fremmøtte hoppere, trenere, foresatte m.fl.

Sportssjef Clas Brede Bråthen fra hopplandslaget hadde også tatt turen til Kongsberg for å overvære samlingen, samt dele ut premier for klubbmesterskap og Telenorkarusell.

-Ingenting gleder meg mer enn å se at det spirer og gror i verdens kanskje mest kjente skiklubb. Den hvite K`en på rød bunn er selve synbolet på moderne skihopping og alpint. Det var her på Kongsberg det startet, sa Clas Brede Bråthen til de unge hopperne. Clas Brede brede fortalte også at det var her på Kongsberg han debuterte som skihopper i en alder av sju år.

-Dere må aldri glemme leken. Det viktigste er å ha det moro og holde på. Hvis vi ser tilbake på de seks norske hopperne på landslaget som havnet på pallen i sesongens verdenscuprenn, så var ingen av dem spesielt gode i ung alder. Et par av dem var til og med relativt ubrukelige, fortalte Clas Brede.

-Samtidig er lista over norske hopptalenter som la opp før de ble 20 år, veldig lang. Resultatene kommer hvis du har det moro og står på.

Morten oppsummerte sesongen som var, og var selvfølgelig stolt av hva hopperne våre har prestert.

-Vi har hatt mellom 40 og 50 hoppere i alderen 4-53 år i aksjon i vinter. Vi har deltatt i tilsammen 16 renn inkludert vårt eget Rimirenn og klubbrenn. Vi har oppnådd fantastiske resultater, blant annet i Soland Gundersens Vinterleker, med 2. og 5. plass i hopp, og 4., 6. og 8. plass i kombinert.

I tillegg har Daniel Andre Tande og Håkon Kristoffer Tande gjort det sterkt i henholdsvis NC og RC. Daniel Andre deltok blant annet i Junior VM og ble nr 3 i Junior NM.

Etter utdeling av premier for klubbmesterskap og Telenorkarusell, var det duket for pizza og brus, med kake til dessert.

Nytt av året var sjokoladekakehoppbakke med marsmallowsfondant og passende dekor.

Det ble kåret hele 17 klubbmestre i 2013.

Resultater fra klubbmesterskapet finner du her: /files/Klubbmesterskap-2013.xls

Bilder fra avslutningen ligger her

Da er det bare å gjøre seg klar til neste sesong!

<<Juni 2017 >>