Avslutning av Handelsbanken Ishockeyskole

Tirsdag 12. Mars er sessongens siste trenging med Handelsbanken Ishockeyskole

Tirsdag den 12. Mars er siste dag for hockeyskolen for denne gang.  Det har vært en flott sesong hvor over 30 barn har vært med.  Det er imponerende å se hvilken framgang alle har vist siden vi startet i oktober måned. Her har det vært innsats og tæl hele vegen og ingen har klaget selv om det blir litt knall og fall! Ikke minst en takk til foreldre og andre som tålmodig  har fult sine håpefulle fra sidelinja.

På tirsdag blir det i tillegg til vanlig trening også premieutdeling og da håper vi at alle som har vært med møter opp!.  Vi vil også minne om at siste turnering for U 8 og U 10 vil skje søndag den 17. Mars i Tønsberg (Avreisetidspunkt er enda ikke bestemt). Vi i Kifg hockey ønsker alle deltagerne en riktig fin vår og sommer og  så håper vi at vi ser alle igjen etter høstferien i Kongsberghallen.

Mvh Kif hockey

M√łteromsbooking