Avslutning av Handelsbanken Ishockeyskole

Tirsdag 12. Mars er sessongens siste trenging med Handelsbanken Ishockeyskole

 

Tirsdag den 12. Mars er siste dag for hockeyskolen for denne gang.  Det har vært en flott sesong hvor over 30 barn har vært med.  Det er imponerende å se hvilken framgang alle har vist siden vi startet i oktober måned. Her har det vært innsats og tæl hele vegen og ingen har klaget selv om det blir litt knall og fall! Ikke minst en takk til foreldre og andre som tålmodig  har fult sine håpefulle fra sidelinja.

På tirsdag blir det i tillegg til vanlig trening også premieutdeling og da håper vi at alle som har vært med møter opp!.  Vi vil også minne om at siste turnering for U 8 og U 10 vil skje søndag den 17. Mars i Tønsberg (Avreisetidspunkt er enda ikke bestemt). Vi i Kifg hockey ønsker alle deltagerne en riktig fin vår og sommer og  så håper vi at vi ser alle igjen etter høstferien i Kongsberghallen.

Mvh Kif hockey              

 

                                 

  M√łteromsbooking

Aktivitetskalender

<<August 2017 >>
MTOTFLS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Kommende aktiviteter          
         VÅRE SPONSORER:

 

 

__________________________________

"Hockey Best for Barn: ”

"...etter å ha arbeidet med idrett, også hockey, og skadebehandling i over 40 år, vil jeg fremheve nettopp ishockey som svært velegnet for barn og ungdom. Det er få idrettsgrener med så stor positiv effekt på så mange ulike kvaliteter, samtidig som skaderisikoen er så liten.”
- Professor dr. med.
Paul Lereim,
spes. ortopedisk kirurgi

 

Følg A-laget på

Instagram: