Bendit Ål

18 stk løpere fra KIF Alpin deltok i årets Bend It skifestival i Ål som gikk av stabelen 9.-11. mars. Se her for mer info.

 

Flott innsats i årets Bend It av KIF kjørere i alle aldre! Dette er landets største alpine barnerenn. Fra KIF Alpin deltok 18 stk, der 9 av dem var med i 11 års klassen. Det ser ut til at de aller fleste har hatt klar skiteknisk fremgang dette året og at det igjen gir resultater. Oskar Bråthen Herland klarte pall plass i SL konkuransen med sin 3. plass i 11 års klassen! I tillegg hadde han to 13. plasser i SG og SSL. Mathias Solheim Ørnes klarte 23. plass og Martine Nygård klarte 16. plass, begge i lørdagens SSL. Det var svært mildt under årets Bend It. SG fredag ble preget av solskinn og påskeføre, lørdagen med all slags vær og søndagen med lett skiftende men varmt vær. På lørdagens show var det gjensyn med tryllekunstneren Daniel Karlsen. Morsomt for alle aldre! 

Lasse Kjus var prøvekjører lørdag, skrev autografer på ski og hjelmer samt delte ut premier til barna senere på dagen.

 

Om kort tid avgjøres datoer for Bend It i 2013. De datoene er viktige å merke seg. Vi håper at vi kan stille med minst like mange løpere neste år! Dette er en flott anledning til å bryne seg mot andre barn fra andre deler av landet i hyggelige og trygge omgivelser. Dessuten er det en god anledning til å bli bedre kjent med flere i klubben.

 

La dere inspirere av disse bildene.              

 

                                 

  Møteromsbooking

Aktivitetskalender

<<August 2017 >>
MTOTFLS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Kommende aktiviteter

 

  SAMARBEIDSPARTNERE: