Viktig melding - Idrettsregistreringen 2011

gjennomføres fra 2. januar til 31. januar kl 24.00...

Dette er viktig

Idrettsregistreringen gjennomføres fra 2. januar til 31. januar ved at idrettslagene rapporterer inn til NIF på en enkel nettbasert løsning.

Hvorfor?

Tallene fra idrettsregistreringen danner grunnlag for ulike økonomisk støtteordninger (lokale aktivitetsmidler, utstyrsmidler, kommunale midler etc). Videreer tallene fra idrettsregistreringen grunnlag for statistikker om og for idretten.

Fristen må overholdes

Rapportering til NIF er et krav til samtlige idrettslag.

Unnlater idrettslaget å gjøre dette kan idrettslaget gå glipp av penger og i ytterste konsekvens kan idrettslaget miste sitt medlemskap i NIF og i tilknyttede særforbund jf. NIFs lov § 10-2.

Hvem skal svare?

Styret i idrettslaget er ansvarlig for at det rapporteres korrekte data. Det er imidlertid naturlig at registreringen utføres av den som er ansvarlig for medlemsoversikten i idrettslaget.

Hva skal rapporteres?

1. Oppdatere opplysninger om idrettslaget som adresse, felles e-post adresse og kontonummer.

2. Navn på leder med fødselsdato, adresse og e-post adresse.

2. Navn, adresse og e-post adresse for den som er ansvarlig for politiattest i idrettslaget dersom idrettslaget omfattes av ordningen (http://www.idrett.no/tema/politiattest/Sider/politiattest.aspx).

3. Antall medlemmer og aktive medlemmer i idrettslaget inndelt etter alder og kjønn pr. 31. desember 2011.

·         Les veiledningen nøye (utfyllende informasjon finner du på www.idrett.no/idrettsregistreringen og under selve registreringen i den nettbaserte løsningen)

·         Alle tall som skal registreres skal være per 31.desember 2011

·         Idrettslaget registrerer først antall medlemmer

·         Idrettslaget registrerer deretter antall aktive medlemmer i hver gruppe (aktive medlemmer er antall medlemmer som utøver en idrettsaktivitet i henhold til definisjonene). I gruppene er det registrert forskjellige idrettsgrener som definerer den type idrettsaktivitet som drives. Særidrettslag har selvsagt bare én gruppe og må registrere aktive medlemmer i denne gruppen. Det er viktig at det kun er egne medlemmer som telles som aktive medlemmer.

·         Det er laget tre eksempler som man kan klikke seg gjennom for å få en demonstrasjon av idrettsregistreringen. Gå inn på www.idrett.no/Idrettsregistreringen, for å se disse tre eksemplene (særidrettslag, fleridrettslags og bedriftidrettslag). Husk at det bare er en veiledning.

I fleridrettslag får også den som er registrert som leder av en særidrettsgruppe tilsendt denne e-posten. De skal kun besvare spørsmål om leder av særidrettsgruppen og hvor mange aktive medlemmer det er i gruppen.

Det er viktig at opplysningene er korrekte og i samsvar med de definisjonene som er gitt i veiledningen (denne finner du både på www.idrett.no/idrettsregistreringen og når du har logget inn og skal oppgi antall medlemmer og aktive medlemmer).

Dersom idrettslaget velger nytt styre eller endrer kontaktinformasjon el. etter at Idrettsregistreringen er avsluttet 31. januar 2012, skal idrettslaget endre dette fortløpende. Dette kan gjøres hele året.

Hvis du har problem med registreringen som veiledningene ikke svarer på, kan du kontakte NIFs IT-support på e-post: ir@idrettsforbundet.no eller telefon 03615 (åpent 08:00 – 20:00 hverdager).

<<Juni 2017 >>

KIF har 371 grasrotgivere !

Klikk nedenfor for å reg. deg .