Hockey-sesongen er i gang!

Fra og med mandag den 5. septermber er isen klar i Kongsberghallen og det blir derfor en rekordtidlig start på hockeysesongen!

Vi ønsker hjertelig velkommen til en ny hockeysesong i Kongsberghallen. Foran hver sesong, er det alltid knyttet spenning til hvordan sesongen vil forløpe.  I en idrettsklubb vil en alltid oppleve opp- og nedturer. Noen vil kanskje si at det må være en nedtur når vi har valgt å melde vårt A-lag ned fra 2. til 3. divisjon.  Vi føler det likevel ikke slik i en klubb som alltid har satt næring etter tæring.  Vi har mistet mange etablerte A-lagsspillere de siste 2 årene (noen har lagt opp, andre har flyttet fra byen). Det var derfor denne gang riktig å ta et steg ned.  Ikke mist for å kunne gi et framtidig tilbud til vårt lovende U 17 lag. Her er det nå ca. 20 spillere og er et godt bevis på at om en makter å skape samhørighet og et godt sosialt miljø, så er det færre barn og unge som forlater idretten.

Vi har også et U 13- og et U 11- lag.  Vi håper at alle i løpet av sesongen vil oppleve framgang og idrettsglede.    Vi er svært fornøyde med å ha et eget jentelag i klubben som i år vil delta på turneringsspill. Her blir det viktig å legge tilrette for økt rekruttering ikke minst for å sikre at vi har et Damelag framover.  Dessverre måtte vi i år melde av Damelaget fra seriespill  pga for få spillere. Imidlertid vil laget fortsette med ordinære treninger slik at alle som ønsker det skal få et tilbud og målsettinga er at vi allerede neste sesong skal melde på et Damelag til seriespill.

Hockeyskolen som starter etter høstferien, er kanskje vårt viktigste satsningsområde.  Her vil vi komme tilbake med mer info når tidspunktet for oppstart nærmer seg.

Styret ønsker alle som er etablerte i hockeymiljøet velkomen tilbake til en ny sesong, men ikke mist håper vi på mange nye medlemmer som ønsker å prøve hockey (og kanskje er det noe i det som som idrettsprofesor Paul Lereim engang har uttalt;  "hockey er best for barn"?).

<<August 2017 >>