NC DH Kongsberg

Nok en Norges cup er gjennomført her på Kongsberg...

Endelig, i tredje forsøk, hadde vi værgudene med oss. Det var et veldig bra gjennomført arrangement. Bra planlegging, dyktig arrangør stab, intreserte og posiive bakkevakter, bra bakke, heisen gikk, tidtagning fungerte perfekt, bra sekretæriat, god forpleining,bra sanitet, gode speakere, sol, samt positive og hyggelige menesker ga et perfekt arrangement. Løperen fikk mye utfordringer. Lang og krevende løype, satt fysikken på prøve.
Røde Kors stilte opp med veldig bra manskap, som alltid. Heldigvis hadde de en meget rolig helg.


Kjørerne, støtteapparat, forbund og publikummere koste seg i solen. Bare blide fjes. Vi fikk mye positiv tilbakemelding.

Vi har fått mye og bra dekning av Laagedalspostens sportsintresert og ivrige jornalister. Veldig bra.


Noe av det jeg synes var mest morrsomt var at vi fikk med rekruttene til KIF (+ noen fra Rye og DCK) En kjempeivrig gjeng, med store ferdigheter. KIF har noe på gang og Morten gjør en kjempejobb. Det så ut til at de hadde det veldig bra. Jeg er helt sikker på at flere av dem kommer til å hevde seg bra innenfor en eller annen sykkel gren i årene som kommer.

Jeg har ikke regnet på innsatsen, men det er nedlagt betydelig antall dugnadstimer ifm arrangementet.


Så en stor takk til dere alle. Uten dere hadde dette ikke latt seg gjøre å gjennomføre.

Vedlegger bilde av Pål, speaker. Ikke ofte noen fra arrangørene får sitte i Hot seat, men han satt der faktisk ganske lenge. Bra kjørt.

 

 

- Olav S              

 

                                 

  Møteromsbooking

Aktivitetskalender

<<April 2017 >>
MTOTFLS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kommende aktiviteter


Kongsberg IF - Sykkel
(lukket gruppe)

          
   VÅRE SPONSORER:


Mange ulykker og "uønsket atferd" skjer fordi syklister og bilister ofte ikke kjenner sykkelreglene godt nok. Les sykkelreglene så du slipper å havne i en ulykke på grunn av en misforståelse. KIF ønsker å påvike sykelister til bedre sykkelkultur
Les sykkelregler på tryggtrafikk.no