If Barneidrettsfond

Søknadsfrist for If Barneidrettsfond er 2. mai.

Alle idrettslag tilknyttet Norges idrettsforbund kan søke om inntil 50 000 kroner til gode prosjekter for å rekruttere og beholde barn og unge i idretten. Søknadsfrist for If Barneidrettsfond er 2. mai.

 

 

Idrettsforbundet og If Skadeforsikring samarbeider om If Barneidrettsfond, som gir økonomisk støtte til gode prosjekter for barn og unge. Alle idrettslag og klubber tilknyttet Idrettsforbundet kan søke. Hver klubb kan få tildelt inntil 50.000 kroner.

 

Norges idrettsforbund og If skadeforsikring samarbeider om If Barneidrettsfond. If Barneidrettsfond støtter gode prosjekter for å rekruttere og beholde barn og unge i idrettslagene. Alle idrettslag og klubber tilknyttet Norges Idrettsforbund kan søke om inntil 50 000 kroner.

If Barneidrettsfond gir støtte til:

  • Aktivitetsutvikling/rekruttering av flere barn/ungdom (6-19 år)
  • Utstyr
  • Holdningsskapende arbeid (bedre miljø etc)
  • Inkludering av flere barn/ungdom (funksjonshemmede, minoritetsbakgrunn etc)
  • Kompetanse/utdanning

Rundt om i Norge legger ildsjeler i klubber og idrettslag ned en betydelig innsats for å gi barn og ungdom mulighet til å drive med idrett.  If Barneidrettsfond ønsker å gi et bidrag til den frivilligheten som norsk idrett er bygd opp på.

Alle barn til og med den dato til fyller 13 år er forsikret i If Skadeforsikring. Det betyr at ditt barn er godt dekket når det er med på arrangementer i regi av idrettslaget. Les mer om selskapet på www.if.no.

Søknadsfristen for If Barneidrettsfond er 2. mai 2011.
Gå til søknadsskjema                

 

                                 

  Møteromsbooking

Aktivitetskalender

<<Juli 2017 >>
MTOTFLS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Kommende aktiviteterKIF har 371 grasrotgivere !

Klikk nedenfor for å reg. deg .