Styre i KIF vil ønske alle en riktig god jul og godt nytt år

les mer......:-)

Kongsberg idrettsforening har lagt bak seg et år som igjen har vært preget av stor aktivitet i våre 9 grupper med mange flotte resultater. Ved idrettsregistreringen ble det ved årsskifte meldt inn aktivitet for 2020 barn, unge og voksne. Aktiviteten er øket fra 1923 sist år.

 

Det er fortsatt mange tidligere aktive og/eller engasjerte “veteraner” som støtter oss i det arbeidet vi gjør. Dette er en støtte og et bidrag som vi setter stor pris på. "Pensjonistgruppa" har møtes fortsatt hver uke til trening og sosialt samvær på KIF huset.

 

 

2011 har det vært preget mange utfordringer og uansett hvordan vinden har blåst så har K’en vært stor og sterk, dette skal vi være svært stolt av.  9 forskjellige grupper med og et hovedstyrer er vår styrke og som vi skal holde fast på. Vi ser tilbake på jobben som er blitt gjort så har vi faktisk fått til en svært viktig "månelanding" med KIF Fotball og det skal vi alle være godt fornøyd med. Kèn og betydningen står som en bauta i vår forening. Aktivitetsverdiene våre i KIF har det aldri vært noe tvil om, glede, fellesskap, helse og ærlighet.

Vi skal fortsette å bygge på fundamentet som ble etablert 1899, en historie verdier som vi skal alle være stolt av. K’en står for idretten, gleden, felleskap, helse og ærlighet slik at barn og ungdom kan få blomstre i sin prakt…

Håper dere alle får en fredfull jul og godt nytt år, og vi ser frem til å videreutvikle KIF til en av Buskeruds "fyrtårn" av hva gjelder klubb drift og tilbud.

 

/ Glenn              

 

                                 

  Møteromsbooking

Aktivitetskalender

<<August 2017 >>
MTOTFLS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Kommende aktiviteterKIF har 371 grasrotgivere !

Klikk nedenfor for å reg. deg .