Flotte resultater på flere fronter

Våre løpere gjorde det skarpt i årets Funkeliarenn. I tillegg har noen av våre eldre løpere vært ute og konkurrert. Iris Gudmundsdottir fikk flere fine plasseringer i FIS renn i Oppdal sist uke, bl.a. tre pallplasseringer. Magnus Bjørness er stadig i aksjon i skicross World Cup, foreløpig uten å klare å komme seg videre til heatkjøring, men det er nære på.

Våre løpere fikk mange fine plasseringer i Funkeliarennet. Det ble to 1. plasser på Lucas Bråthen i G11, 1. plass til Karonline Snersrud Gustad J11 i lørdagens SL, 3. plass til Mia Håpnes Kvandal i søndagens SSL i søndagens SSL, 1. plass til Børge Bakke G14-15 i søndagens SSL. 2. plass til William Ekberg og 3. plass til Børge Bakke G14-15 i lørdagens SL. Bjarki Gudmundsson og Jakob Bakke G12-13 tok hver sin 3. plass i hhv. SL og SSL. Ellers ble det mange flott plasseringer på våre løpere. Les mer i Laagendalsposten. Resultater finner du her.

Iris Gudmundsdottir har vært i aksjon i Oppdal forrige uke. Hun fikk flere gode plasseringer, som best 3. plass i fredagens SSL, 2. plass i lørdagens SL og 3. plass i søndagens SL.  Bildet til venstre er fra lørdagens premieutdeling. Iris i midten.

 

Magnus Bjørness prøver seg stadig i WC skicross. Foreløpig har han ikke lyktes med å komme seg videre til heat kjøringen. Les mer i Laagendalsposten. Magnus får flere sjanser. Vi ønsker Magnus lykke til.              

 

                                 

  Møteromsbooking

Aktivitetskalender

<<Juni 2017 >>
MTOTFLS
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Kommende aktiviteter

 

  SAMARBEIDSPARTNERE: